25.09.2000
25.01.2008
20.05.2015
Видавник акта:
Міністерство економіки України
Вид акта:
Наказ
Дата прийняття та номер акта:
Від 25.09.2000 № 210
Назва акта:
Про Порядок розробки та затвердження технологічної документації на фірмові страви, кулінарні та борошняні кондитерські вироби у закладах ресторанного господарства
Статус:
Втратив чинність
Номер і дата державної реєстрації в Мін'юсті:
Від 12.10.2000 № 705/4926
Опублікування:
Офіційний вісник України, 03.11.2000, № 42, ст. 1798
Ключові слова:
підприємства
харчування
документація
вироби кондитерські
вироби кулінарні
вироби борошняні
технології
Міжнародний договір:
Країна:
Реєстраційний код акта:
16893/2000
Дата внесення до Реєстру:
16.10.2000
Акти, на які посилається цей акт:
Кабінет Міністрів України Постанова від 15.06.2006 № 833
Верховна Рада України Закон України від 23.12.1997 № 771/97-ВР
Верховна Рада України Закон України від 17.07.1997 № 468/97-ВР
Верховна Рада Української РСР Закон УРСР від 28.10.1989 № 8312-XI
Кабінет Міністрів України Постанова від 08.02.1995 № 108
Акти, які посилаються на цей акт:
Акти, які змінюються цим актом:
Міністерство зовнішніх економічних зв'язків і торгівлі України Наказ від 23.07.1997 № 365
Акти, які змінюють цей акт:
Міністерство економіки України Наказ від 25.01.2008 № 21
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України Наказ від 20.05.2015 № 509
Держатель Реєстру
Технічний адміністратор Реєстру
Адміністратор обліку користувачів
-
-
-
Міністерство юстиції України
Інформаційно-аналітичний центр "ЛІГА"
ДП "Національні інформаційні системи"