23.07.1997
25.09.2000
Видавник акта:
Міністерство зовнішніх економічних зв'язків і торгівлі України
Вид акта:
Наказ
Дата прийняття та номер акта:
Від 23.07.1997 № 365
Назва акта:
Про Порядок розробки та затвердження технологічної документації на фірмові страви, кулінарні та кондитерські вироби у підприємствах громадського харчування
Статус:
Втратив чинність
Номер і дата державної реєстрації в Мін'юсті:
Від 09.09.1997 № 387/2191
Опублікування:
Офіційний вісник України, 23.09.1997, № 37, ст. 67
Ключові слова:
підприємства
харчування
документація
страви фірмові
вироби кулінарні
Міжнародний договір:
Країна:
Реєстраційний код акта:
3702/1997
Дата внесення до Реєстру:
09.09.1997
Акти, на які посилається цей акт:
Кабінет Міністрів України Постанова від 08.02.1995 № 108
Верховна Рада Української РСР Закон УРСР від 28.10.1989 № 8312-XI
Акти, які посилаються на цей акт:
Акти, які змінюються цим актом:
Акти, які змінюють цей акт:
Міністерство економіки України Наказ від 25.09.2000 № 210
Держатель Реєстру
Технічний адміністратор Реєстру
Адміністратор обліку користувачів
-
-
-
Міністерство юстиції України
Інформаційно-аналітичний центр "ЛІГА"
ДП "Національні інформаційні системи"