Видавник акта: Міністерство зовнішніх економічних зв'язків і торгівлі України
Вид акта: Наказ
Дата прийняття та номер акта: Від 23.07.1997 № 365
Назва акта: Про Порядок розробки та затвердження технологічної документації на фірмові страви, кулінарні та кондитерські вироби у підприємствах громадського харчування
Статус: Втратив чинність
Номер і дата державної реєстрації в Мін'юсті: Від 09.09.1997 № 387/2191
Опублікування: Офіційний вісник України, 23.09.1997, № 37, ст. 67
Ключові слова: підприємства
харчування
документація
страви фірмові
вироби кулінарні
Міжнародний договір:  
Країна:  
Реєстраційний код акта: 3702/1997
Дата внесення до Реєстру: 09.09.1997
Акти, на які посилається цей акт: Кабінет Міністрів України Постанова від 08.02.1995 № 108
Верховна Рада Української РСР Закон УРСР від 28.10.1989 № 8312-XI
Акти, які посилаються на цей акт:  
Акти, які змінюються цим актом:  
Акти, які змінюють цей акт: Міністерство економіки України Наказ від 25.09.2000 № 210
Держатель Реєстру
Технічний адміністратор Реєстру
Адміністратор обліку користувачів
  -  
  -  
  -  
Міністерство юстиції України
Інформаційно-аналітичний центр "ЛІГА"
ДП "Національні інформаційні системи"