Видавник акта: |
Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики |
Дата прийняття та номер акта: |
Від 25.10.2006 № 311 |
Назва акта: |
Про затвердження Порядку проведення перевірок у суб'єктів господарювання сфери торгівлі і послуг, у тому числі ресторанного господарства, якості продукції, додержання обов'язкових вимог щодо безпеки продукції, а також додержання правил торгівлі та надання послуг |
Номер і дата державної реєстрації в Мін'юсті: |
Від 21.11.2006 № 1219/13093 |
Опублікування: |
Офіційний вісник України, 04.12.2006, № 47, ст. 3155 |
Ключові слова: |
перевірка суб’єкти господарювання торгівля послуги господарство ресторанне ресторан продукція |